Waarom is Familie & Vermogen de juiste partner voor u? Wij werken vanuit kernwaarden die voor ons erg belangrijk zijn.

Klantgericht

Wij geven ú advies en zoeken een oplossing die bij ú past. Familie & Vermogen werkt vanuit uw uitgangspunt en niet vanuit een format. Onze adviezen zijn persoonlijk voor u, want u bent tenslotte onze relatie.

Uiteraard zijn wij goed bereikbaar, ook buiten de gebruikelijke kantooruren.

Ontzorgen

Wij willen u ontzorgen als het om uw vermogen gaat. Hierbij kunt u denken aan het inzichtelijk maken van uw financiële situatie door middel van een integrale planning. Daarnaast kunt u denken aan het geven van begeleiding naar specialisten. Tevens geven wij u executele begeleiding wanneer dat gewenst is. Wij begeleiden u niet eenmalig, maar permanent.

Eenvoud

Wij werken vanuit het principe dat iedereen de adviezen kan begrijpen en aan zijn buurman moet kunnen uitleggen. Wij kiezen bewust niet voor lange teksten en/of vakjargon.

Gericht op familie

Ons advies is niet alleen gericht op de vermogende persoon, maar ook op zijn/haar hele familie. Wij begeleiden familieleden bij het opstellen van bijvoorbeeld een samenlevingscontract of het verkrijgen van een financiering. Daarnaast helpen wij kinderen of andere familieleden met het leren omgaan met het vermogen.

Wij zijn uw financiële vertrouwenspersoon!